Condemnat el coordinador de Vox al Maresme per accedir a dades mèdiques confidencials de l’hospital de Mataró

Un jutge suspèn de sou i feina José María Pérez Garrido, treballador de l'Hospital de Mataró, durant 45 dies

Hospital de Mataró

ACN Mataró.-El coordinador de Vox al Maresme, José María Pérez Garrido, ha estat suspès de sou i feina durant 45 dies per accedir a dades mèdiques confidencials de l’Hospital de Mataró, on ell treballa. Segons informa ‘Crónica Global’, Pérez Garrido va atendre al centre hospitalari una persona que coneixia i va accedir a una base de dades a la qual no tenia autorització. Davant d’això, el pacient va denunciar al treballador, a qui l’hospital va obrir un expedient disciplinari. Com que el coordinador de Vox no hi estava d’acord, va portar els fets al jutjat social. Segons ‘Crónica Global’, durant el judici, que es va fer el 20 de febrer, l’acusació i l’investigat van arribar a un pacte per evitar que l’assumpte arribes a la Fiscalia. Concretament van acordar retirar temporalment l’acusat del seu lloc de feina per haver vulnerat la llei orgànica de Protecció de Dades.

Port de Tarragona