La Guàrdia Urbana de Fogars “deté” a un gos pastor que corria per l’autopista darrere el camió que portava a l’escorxador al seu ramat

"Piqué" va voler protegir les seves ovelles fins al final. / G.U. Fogars

Agents de la Guàrdia Urbana de Fogars de la Selva van haver de realitzar un servei bastant inusual fa unes setmanes: “detenir” a un gosset que corria darrere d’un camió per l’autopista AP-7. Aquell servei policial va quedar en la memòria com un simple gos que s’havia escapat d’una granja de la zona. Però ara s’ha conegut el perquè de les corredisses de l’animal entre els vehicles en circulació. El gos perseguia un camió que conduïa a l’escorxador al ramat d’ovelles que ell tenia cura i que potser, pel seu instint animal, intuiria que alguna cosa dolenta els passaria en un “segrest” . El gosset es diu Piqué, i els agents de la Guàrdia Urbana de Fogars ha volgut donar a conèixer aquest fet singular i, d’altra banda, trist.

Port de Tarragona