La policia de Londres deté el presumpte autor de l’assassinat del jove espanyol David Martínez

David Martínez, la víctima, en una fotografía facilitada por Metropolitan Police de Londres.

La Policia de Londres ha detingut un jove de 18 anys, David Roda Vélez, com a presumpte autor de l’assassinat del jove David Martínez València dimecres passat, informa Metropolitan Police en un comunicat. Scotland Yard no ha precisat la nacionalitat de l’arrestat, nascut l’any 2000 i és veí del barri de Leyton, on va tenir lloc l’homicidi. El crim va passar a les sis de la tarda i es va produir utilitzant un ganivet. Les ferides sofertes per Martínez van ser letals, malgrat que els agents policials van intentar salvar la vida. Segons Metropolitan Police, la nacionalitat de la víctima és hispà-colombiana i no només espanyola, com es va citar el dia en què van succeir els fets.

Port de Tarragona