La Policia Nacional sol·licita la col·laboració ciutadana per localitzar el presumpte autor d’un homicidi a Màlaga

Té 31 anys, mesura 1,70 aproximadament i presenta, com a tret característic, un dels incisius inferiors fracturat o sense i un incisiu superior de color negre

La Policia Nacional sol·licita la col·laboració ciutadana per localitzar el presumpte autor d’un homicidi comès el passat 30 de desembre a Màlaga. Es tracta d’un home de 31 anys, espanyol, de 1,70 metres d’altura aproximadament, pell blanca, uns 70 quilograms de pes i pèl curt amb entrades presentant, com a tret característic, un dels incisius inferiors fracturat o sense i un incisiu superior de color negre. El dia del crim, les càmeres de seguretat d’un local van gravar imatges del presumpte autor moments abans de cometre el fet. En ells es pot observar la cara i vestimenta. Si algun ciutadà té informació, pot aportar-la a través del número de telèfon 952.046.280

Ferides per arma blanca a l’esquena

El passat 30 de desembre, la Policia Nacional va rebre una trucada a les 06.45 hores. S’hi comunicava la localització d’un home sense signes vitals a la via pública al costat d’un hotel de la capital malaguenya. Fins al lloc dels fets es van desplaçar diversos vehicles de la Policia Nacional. Les primeres gestions van determinar que no es tractava d’un atropellament, ja que el cos presentava diverses ferides per arma blanca a la espalda.La Policia Nacional va iniciar en aquest instant una exhaustiva investigació que va determinar la presumpta participació de dues persones, un home i una dona . Es van realitzar registres domiciliaris en què es van intervenir diferents peces dels implicats, es va localitzar el vehicle en què van traslladar el cadàver i es van analitzar les peces que tots dos implicadosdejaron a la via pública. Tant en el vehicle com en les peces deixades al carrer, la policia va trobar restes de sangre.Una vegada identificats, la Policia Nacional es va centrar en la localització de les dues persones, aconseguint situar el lloc on van estar ocults durant 20 dies. La dona va ser detinguda el 24 de gener passat decretar-ne el ingrés a la presó.

Port de Tarragona