Dos espanyols, entre les víctimes mortals de l’accident aeri d’un Boeing 737 a Etiòpia

Dos passatgers de nacionalitat espanyola es troben entre els morts en l’accident aeri ocorregut avui a Etiòpia. L’aparell, de la línia aèria Ethiopian Airlines s’ha estavellat aquest diumenge al matí poc després d’enlairar de la capital etíop, Addis Abeba, amb destinació a Nairobi, a Kenya. Segons l’agència Reuters, en la nau, un Boeing 737, viatjaven 149 viatgers i vuit membres de la tripulació i l’accident s’hauria produït cap a tres i mitjana del matí. El primer ministre etíop ha confirmat la notícia a través de les xarxes socials i ha expressat el seu condol a les famílies de l’accident sense donar més detalls dels fets. El conseller delegat de la companyia, Tewolde Gebre Mariam, ha indicat que, a més dels espanyols, entre els morts figuren 32 kenyans, 9 etíops, 18 canadencs, 8 italians, 8 xinesos, 8 nord-americans, 7 britànics, 7 francesos i 6 egipcis .

Port de Tarragona