Mor un ciclista de 32 anys mentre participava del Descens Internacional de BTT de Sant Andreu de la Barca

L'organització ha decidit suspendre la prova esportiva

Un ciclista de 32 anys ha mort aquest diumenge al matí mentre participava del 26è Descens Internacional de bicicletes de muntanya de Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat). Els fets han passat en la màniga classificatòria de la prova, quan el jove ha patit un accident en un tram de difícil accés, segons informa en un comunicat la Federació Catalana de Ciclisme. Malgrat l’actuació d’equips del Servei d’Emergències de Catalunya (SEM), el ciclista ha acabat morint. Arran de l’accident, l’organització de la prova ha decidit suspendre-la. L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i la Federació Catalana de Ciclisme han expressat el seu condol a familiars i amics de la víctima.

Port de Tarragona