Un veí de Calella de 48 anys mort a la C-32 al seu pas per Mataró

arxiu / archivo

ACN Mataró .- Una persona ha mort aquest diumenge a la matinada en sortir de la carretera amb el seu cotxe a Mataró. Segons el Servei Català de Trànsit, l’accident ha passat cap a la una de la matinada al punt quilomètric 101 de la C-32 en sentit nord, on per causes que es desconeixen el vehicle ha sortit de la via. A causa de l’impacte ha mort el conductor i únic ocupant del cotxe. Es tracta d’A.S.H., de 48 anys i veí de Calella. Fins al lloc s’han desplaçat sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Amb aquesta víctima són 21 les persones que en mort en accidents de trànsit a les carreteres i autopistes del país.

Quatre ferits a Fogars

D’altra banda, quatre persones han resultat ferides, una d’elles de gravetat, en un accident entre un cotxe i una furgoneta a l’AP-7 a Fogars de la Selva (Selva). Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), l’accident ha passat quan faltaven pocs minuts per tres quarts d’onze del matí d’aquest diumenge al punt quilomètric 96 en sentit nord, on per causes que es desconeixen s’ha produït una col·lisió per encalç entre els dos vehicles. A causa de l’impacte, els quatre ocupants del cotxe han resultat ferits. Un d’ells ha resultat ferit greu i ha estat evacuat en un helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques a l’Hospital Josep Trueta de Girona. Els altres tres afectats han quedat ferits de poca gravetat i també han estat evacuats al mateix centre hospitalari en ambulància. L’accident talla dos dels tres carrils de l’AP-7 en sentit nord, cosa que provoca retencions de 3 quilòmetres en aquest punt.
En aquest accident hi ha treballat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, tres ambulàncies i un helicòpter medicalitzat del SEM.

Port de Tarragona