Busquen un conductor «kamikaze» que va provocar un accident amb ferits l’A-27 al Morell

Els Mossos d’Esquadra busquen un conductor «kamikaze» que va provocar un accident a l’A-27, al seu pas pel Morell, després de circular diversos quilòmetres en contra direcció. Com a conseqüència de l’acció disuasiva que va fer un conductor que es va trobar el vehicle de cara, va xocar contra la mediana. Els ocupants del cotxe van resultar ferits, publica «Diari Més».

Els fets es van produir passades les 20 hores, quan un vehicle circulava que circulava per l’A-27 en direcció Tarragona es va trobar amb un altre cotxe que anava en direcció contrària. Per tal de no xocar frontalment, el conductor que viatjava amb la seva dona embarassada i el seu fill menor va haver d’esquivar el vehicle i va topar contra el mur de formigó de la via.

Com a conseqüència de la topada, els tres ocupants van resultar ferits menys greus i van ser traslladats a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona. L’altre conductor va fugir sense aturar-se i prestar auxili.

La dona embarassada va entrar a quiròfan pel perill de perdre la criatura, però finalment, tant ella com el bebé estan bé. El pare i el nen que també viatjaven al vehicle també estan bé. El SEM va enviar tres ambulàncies. Els Mossos d’Esquadra ha obert una investigació per localitzar el conductor escàpol.

Port de Tarragona