Un mort en un accident amb dos vehicles implicats a la C-12 a Sarroca de Lleida

Foto: Salvador Miret

El sinistre ha tingut lloc al quilòmetre 121 de la via entre un turisme i una furgoneta i també hi ha hagut 2 persones més ferides
ACN Sarroca de Lleida.-Una persona ha mort en un accident amb dos vehicles implicats a la C-12 a Sarroca de Lleida, al Segrià, aquest dimecres quan passaven sis minuts de dos quarts de tres de la tarda. Segons han informat els Mossos d’Esquadra i el Servei Català de Trànsit (SCT) la col·lisió ha estat entre un turisme i una furgoneta al quilòmetre 121 de la via. Així mateix, també hi ha hagut 2 altres persones ferides. Arran de la incidència, s’han activat dues patrulles dels Mossos d’Esquadra, sis dels Bombers i dues ambulàncies i l’helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Port de Tarragona