FLASH: Troben enterrats als dos nens desapareguts a Godella

Imatge de la recerca que s'ha fet aquesta tarda als voltants del domicili de la família dels nens.

Els dos nens que havien desaparegut a Godella, a la província de València, han estat trobats morts i enterrats en les proximitats del seu domicili. Es tracta d’un menor de tres anys i mig i d’un nadó de pocs mesos, que la Guàrdia Civil ha trobat sota terra. En la recerca van participar Bombers i gossos ensinistrats en la recerca de desapareguts. El succés es va iniciar amb una baralla entre el seu pares, que estan a hores d’ara detinguts a les dependències de la Benemèrita. Els veïns van alertar de crits al domicili, de manera que la Guàrdia Civil va acudir al lloc acompanyada d’efectius de la Policia Local de Godella. A l’habitatge es trobava el pare dels menors, però la mare havia fugit corrents i nua. La dona ha estat trobada posteriorment, nua i oculta en un bidó proper a la casa. En els interrogatoris, que s’han prolongat al llarg del dia, els pares han donat respostes que no han convençut els investigadors quan se’ls ha preguntat pels seus fills, en aquells moments donats per desapareguts.

Port de Tarragona