Dos detinguts per 16 robatoris a vehicles a platges del Delta de l’Ebre

Els lladres van envestir un vehicle policial durant la fugida

ACN Amposta.-Els Mossos d’Esquadra van detenir dues persones, divendres passat, com a presumptes autors de setze robatoris amb força a l’interior de vehicles, estacionats a les platges del Trabucador i Eucaliptus, al Delta de l’Ebre, als municipis de Sant Carles de la Ràpita i Amposta, respectivament. Els detinguts són un home de 35 anys, de nacionalitat montenegrina i veí de Canyelles (Garraf), i una dona, de 21 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de Vitoria-Gasteiz (Àlaba). Segons fonts policials, un operatiu de paisà va enxampar els lladres mentre cometien el robatori i, llavors, es va iniciar una persecució. En la seva fugida els lladres van envestir amb el seu cotxe un vehicle policial.

Finalment, van ser interceptats i detinguts a la localitat de Sant Jaume d’Enveja (Montsià). Després de passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Amposta, els detinguts van quedar en llibertat amb càrrecs.

Port de Tarragona