Denuncien que la Guàrdia Civil atura cotxes i autocars que van a la manifestació de Madrid contra el judici de l’1-O

Els agents aturen momentàniament els vehicles i demanem documentació i full de "contractació de serveis", segons l'ANC Balaguer

ACN Barcelona.-Alguns dels manifestants que van cap a la concentració d’aquest dissabte a la tarda a Madrid han denunciat a través de les xarxes socials que la Guàrdia Civil fa controls i atura momentàniament autocars i vehicles que porten objectes grocs, llaços i estelades. La majoria s’han fet a l’Aragó, prop de Saragossa, i segons l’ANC Balaguer demanen documentació i full de “contractació de serveis”, tot i que, segons l’entitat, “la contractació telefònica és legal”. Més de 500 autocars han sortit aquest dissabte de diferents punts de Catalunya per dirigir-se cap a Madrid i també es preveu l’arribada d’autocars d’altres punts de l’Estat. Els organitzadors preveuen una manifestació multitudinària i que sigui “plural i diversa”. La protesta té per lema “L’autodeterminació no és delicte. Democràcia és decidir’.

Port de Tarragona