Els jardiners eren els lladres

Dos detinguts al Creixell que aprofitaven per robar en cases pròximes mentre treballaven· Se’ls atribueix quatre robatoris. Venien el material sostret en establiments de compravenda d’objectes usats de Torredembarra

Algunes de les màquines robades i que es venien a llocs de compra-venda d'articles usats. / Mossos

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Creixell, dos jardiners de 37 i 38 anys, un de nacionalitat guatemalenca i l’altre espanyola, tots dos veïns de Creixell, com a presumptes autors de quatre delictes de robatori amb força a interior de domicili.

La investigació es va iniciar arran quatre robatoris amb força comesos els dies 17, 26 i 30 gener i el 12 de febrer d’enguany. En concret, tres d’ells van tenir lloc al Creixell i un altre al municipi de la Masó (Alt Camp). Els presumptes autors d’aquests robatoris, majoritàriament en habitatges de segona residència, van escalar les tanques perimetrals de les finques i, un cop a l’interior, van forçar les casetes dels jardins d’on van sostreure eines de jardineria i altres objectes.

Els dos lladres treballaven com a jardiners en zones pròximes i aprofitaven per sostreure els objectes que posteriorment venien en establiments de compravenda d’objectes usats de Torredembarra. Els dos detinguts van passar ahir a disposició judicial davant del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia del Vendrell.

Port de Tarragona