Enverinen amb substàncies radioactives a una testimoni del cas de prostitució de menors contra Berlusconi

Imane Fadil

La model Imane Fadil ha mort enverinada als 34 anys en un fet que investiga la Fiscalia de Milà com un assassinat. La model marroquina va poder estar ingerint les substàncies que van fer que es consumís durant un mes, segons informa el Corriere della Sera, que no precisa com va ser aquest enverinament. Els seus últims dies van ser d’agonia, ja que havia quedat en els ossos i les sospites d’enverinament van ser exposades pel seu advocat i la seva família. La pròpia model va ser la que va dir que havia estat enverinada. L’autòpsia determinarà les circumstàncies, tèrboles, en què s’ha produït el seu procés d’intoxicació i mort. Es van trobar irregularitats en el seu expedient mèdic que poden indicar el caràcter criminal de la seva mort. Fadil va dir trobar-se malament a finals de gener i va ser ingressada en un hospital de Milà, on es va aconsellar la seva estada a la UCI.La víctima va ser testimoni en 2011 del cas popularment conegut com “Ruby”, en el qual s’intentava determinar si Silvio Berlusconi era culpable d’abús de poder i incitació a la prostitució de menors. Els fets que s’enjudiciaven parlaven de sopars en la seva vila d’estiueig en què hauria tingut relacions sexuals amb una menor.

Port de Tarragona