Un conductor que va donar positiu en alcoholèmia circula 27 quilòmetres per l’autovia A-7, sense llums, de matinada i amb boira

El conductor d’una furgoneta ha estat detingut aquesta matinada a l’autovia A-7 després d’recorregut 27 quilòmetres en sentit contrari, des de La Canonja a Mont-roig del Camp. Després del seu arrest, se li ha realitzat la prova d’alcoholèmia, que ha donat com a resultat 0’72 mg / l. el que triplica el límit reglamentari. El primer avís s’ha rebut en els serveis d’emergència deu minuts abans de les sis del matí. Les trucades alertaven que un vehicle sense llums circulava en sentit sud, però pels carrils en sentit nord. Es dóna la circumstància que aquesta matinada el camp de Tarragona apareixia amb una espessa boira en alguns trams de l’esmentada via.

Agents de Mossos d’Esquadra l’han interceptat al quilòmetre 1.135, al terme de Mont-roig, a qui ha arribat a “contra direcció” des de La Canonja, segons ha indicat el primer dels conductors que ha cridat al servei del 112. el detingut està acusat de dos delictes contra la seguretat del trànsit, per conducció temerària i per donar positiu en la prova d’alcoholèmia en el seu tram penal.

Port de Tarragona