Tres morts i nou ferits en un atac armat a un tramvia a Utrecht que investiga la policia antiterrorista

Almenys tres persones han mort arran del tiroteig a Utrecht, als Països Baixos, segons ha informat l’alcalde de la localitat, Jan van Zanen, i ha confirmat posteriorment la policia. També hi ha nou persones ferides, de les quals tres es troben en estat greu. La policia holandesa segueix buscant el presumpte autor dels fets, Gökmen Tanis, un home de 37 anys nascut a Turquia. La Policia investiga el fet com un presumpte atemptat terrorista i les forces antiterroristes rastregen la zona i els edificis propers en un barri que ha estat acordonat. El tramvia s’ha aturat en un revolt a la plaça 24 d’octubre, on s’ha muntat un hospital de campanya. Els passatgers relaten una situació caòtica i trets. Molts passatgers han estat evacuats a centres hospitalaris i alguns testimonis parlen d’alguna persona coberta amb un llençol a les cercanías.El autor dels trets encara no ha estat localitzat després de donar-se a la fuga després de protagonitzar els trets. La policia holandesa li busca a través de mitjans terrestres i aeris.

AMPLIAREM

Port de Tarragona