Detenen a Almeria a un fugitiu britànic buscat per 53 delictes sexuals comesos durant quaranta anys en la seva família

Reclamat pel Regne Unit per uns fets ocorreguts entre l'any 1956 i 2000

La Policia Nacional, en col·laboració amb la britànica NCA, han detingut a Almeria un fugitiu reclamat per Regne Unit com a presumpte responsable de 53 delictes de caràcter sexual comesos entre els anys 1956 i 2000. L’arrestat va cometre abusos i agressions sexuals sobre membres del seu família -germans, cosins i nebots- amb edats compreses entre els cinc i els 16 anys.Els fets pels quals el fugitiu era buscat abasten un període de temps de més de 40 anys. Aproximadament entre l’any 1956 i 2000, el buscat cometre múltiples agressions i abusos sexuals sobre diversos membres de la seva família. En concret se li imputa un total de 53 delictes de caràcter sexual comesos sobre els seus germans, cosins i nebots. Li edat de les víctimes en el moment en què van ser agredides comprenia des dels 5 fins 16 años.La localització i detenció del fugitiu ha estat possible gràcies a l’estreta col·laboració entre la Policia Nacional i la britànica NCA a través dels seus enllaços a Espanya . El ciutadà britànic, que ja ha passat a disposició judicial, ha estat arrestat als voltants del seu domicili a Albox (Almeria).

Port de Tarragona