Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Civil detenen un home i alliberen una dona segrestada a Sant Carles de la Ràpita

Agents de Mossos i de Guàrdia Civil de la Comandància de Tarragona, han detingut un home, de 25 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Sant Carles de la Ràpita, com a presumpte autor d’un delicte de segrest, informa la policia catalana. Els fets es van iniciar diumenge per la nit quan una dona va denunciar, davant la Comandància de la Guàrdia Civil de Castelló, el segrest de la seva neboda. Segons la denunciant, l’hauria segrestat el seu company sentimental, el qual sol·licitava 5.000 euros per deixar-la en llibertat i no causar-li cap mal.

Immediatament es va muntar un dispositiu conjunt entre Mossos d’Esquadra i Guàrdia Civil atès que tot apuntava que la podria tenir retinguda en un domicili de Sant Carles de la Ràpita.

Aquest matí, al voltant de les 9:30h, una dotació de mossos que formava part del dispositiu ha localitzat el sospitós, acompanyat de la víctima, a l’interior d’un vehicle estacionat al carrer Marquès de Valterra de Sant Carles de la Ràpita. Immediatament s’ha detingut l’autor i s’ha aconseguit alliberar a la dona. Tot seguit, s’ha traslladat a la víctima, que presentava ferides lleus, a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. El detingut passarà durant els propers dies a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Amposta

Port de Tarragona