La comitiva judicial troba morta una dona quan l’anaven a desnonar d’un mas d’Estanyol

Les primeres informacions apunten que s'ha tret la vida omplint de gas l'interior d'un vehicle

ACN Girona.-La comitiva judicial ha trobat morta una dona quan l’anaven a desnonar d’un mas d’Estanyol, a Bescanó (Gironès) aquest dimarts. Ha estat la mateixa comitiva qui ha alertat els serveis d’emergències cap a tres quarts d’una de la tarda. Fins al lloc s’hi han traslladat efectius dels Mossos d’Esquadra i dels Bombers perquè es percebia olor a gas. Allà, segons confirmen fonts properes al cas, han trobat el cos sense vida de la dona. Segons les primeres informacions, s’hauria tret la vida omplint de gas l’interior d’un vehicle. L’autòpsia haurà de confirmar les circumstàncies de la mort.

Port de Tarragona