La policia redueix a trets un home amb problemes mentals que ha atacat amb ganivets dos agents a Barcelona

L'agressor està ferit greu a l'hospital Vall d'Hebron i els dos agents han sofert ferides menors

ACN Barcelona.-La policia ha hagut de reduir a trets un home que ha atacat amb ganivets dos agents al barri barceloní del Carmel aquest dimarts, segons ha avançat ‘El Periódico’ i han confirmat fonts policials a l’ACN. Els fets han tingut lloc cap a les cinc de la tarda en un domicili, quan la família de l’individu, que segons la policia té problemes mentals, ha avisat els serveis d’emergència que l’home estava molt agitat i que duia dos ganivets. Un cop els agents han arribat han intentat que l’home desistís de la seva actitud, però segons les mateixes fonts, ha agredit amb els ganivets un agent de la Guàrdia Urbana, que ha resultat ferit lleu. Els Mossos han activat unitats Arro per intentar reduir l’home, i en el forcejament un agent ha resultat ferit amb lesions de gravetat menor. Els dos policies han hagut de ser atesos en centres hospitalaris.
Fonts properes al cas han explicat que quant els efectius dels Arro ha entrat per reduir l’individu, un dels agent ha quedat tancat a l’interior del pis amb ell, i que ha estat aleshores quan l’ha atacat amb un dels ganivets. Li ha fet un tall al braç, segons aquestes fonts. També indiquen que l’home té uns 50 anys i que ha fet un tall d’uns tres centímetres a la clavícula a l’agent de la Guàrdia Urbana.

En veure que l’home no desistia de l’actitud agressiva, s’ha utilitzat la pistola taser, que fa descàrregues elèctriques, per intentar reduir-lo, però no s’ha aconseguit. Davant d’aquesta situació, un agent ha tret la pistola i ha fet diversos trets a l’individu per reduir-lo.

Els Mossos expliquen que en situacions com aquesta s’intenta que els trets no afectin parts vitals. En tot cas, l’home ha estat traslladat en estat greu a l’hospital Vall d’Hebron.

Port de Tarragona