Mor un ciclista de 85 anys després de xocar amb un cotxe quan circulava per un túnel de l’Eix Transversal a Arbúcies

Aquesta via està restringida i les bicicletes no poden circular-hi

ACN Arbúcies .- Un ciclista de 85 anys ha mort aquest dissabte després de xocar contra un turisme quan circulava per l’Eix Transversal a l’alçada d’Arbúcies (Selva). L’accident ha passat a dins d’un dels túnels, en concret, al de Joanets pels volts de les dues de la tarda, quan per causes que s’estan investigant, la víctima ha topat contra el vehicle, al punt quilomètric 212 de la C-25. Com a conseqüència del xoc el ciclista ha mort, malgrat els esforços dels Serveis d’Emergències Mèdiques per salvar-li la vida. La carretera, que s’ha tallat parcialment, no està habilitada per ciclistes que hi tenen prohibit circular-hi. Fins a la zona s’hi ha desplaçat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dels Bombers, dues ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat.

Port de Tarragona