Mor un motorista en xocar frontalment amb un camió a la C-35 a Llinars del Vallès

La via està tallada i es fan desviaments senyalitzats

ACN Llinars del Vallès.-Un motorista ha mort aquest dissabte al matí en xocar frontalment amb un camió a la C-35 a Llinars del Vallès (Vallès Oriental). Segons el Servei Català de Trànsit, l’accident ha passat cap a un quart de dotze del migdia al quilòmetre 49 de la C-35, on per causes que s’estan investigant han xocat la motocicleta i el vehicle de gran tonatge. A causa de l’impacte ha mort el conductor del vehicle de dues rodes. Fins al lloc s’han desplaçat dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), 5 patrulles dels Mossos d’Esquadra i una dotació dels Bombers de la Generalitat. Des de l’hora de l’accident la C-35 està tallada en els dos sentits de la marxa i es fan desviaments senyalitzats.
Amb aquesta víctima, són 30 les persones que han mort en accidents de trànsit aquest 2019 a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Port de Tarragona