Un conductor atropella mortalment un ciclista en envair el carril contrari a Martinet i una dona mor en un accident a Gandesa

Un ciclista ha mort aquest diumenge al matí en ser atropellat per un turisme que ha envaït el carril contrari a l’N-260 a Martinet de Cerdanya, a la Baixa Cerdanya. Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), l’accident ha passat cap a dos quarts d’una del migdia a l’altura del quilòmetre 204 d’aquesta carretera, on per causes que s’estan investigant s’ha produït el xoc frontal. A causa de l’impacte ha mort el ciclista, de 49 anys i veí de Puigcerdà, i el conductor del turisme ha estat detingut acusat d’homicidi imprudent. Fins al lloc dels fets, s’han desplaçat efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra.
Aquest cap de setmana han mort cinc persones en accidents de trànsit a les carreteres catalanes.

Accident mortal a Gandesa

Una dona ha mort i una altra persona ha resultat ferida molt greu en un xoc entre dos turismes a l’N-420, a Gandesa (Terra Alta). Segons informa el Servei Català de Trànsit (SCT), l’accident ha passat al voltant de les vuit del vespre, al punt quilomètric 803.

 

Port de Tarragona