Detenen in fraganti tres delinqüents que acabaven de cometre un robatori en un domicili de Salou

Ganivet intervingut a un dels homes que participaven en el robatori. / Mossos

Mossos d’Esquadra de Salou han ingressat a presó per ordre judicial a tres homes, de 20, 24 i 39 anys d’edat, dos d’ells de nacionalitat espanyola i un de brasilera, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a interior de domicili comès a un habitatge de Salou. Els fets van tenir lloc sobre les 14.15 hores quan els mossos van rebre avís que tres homes estaven intentant accedir en un domicili per la terrassa i que estaven forçant la porta.

Immediatament, diverses patrulles van desplaçar-se al lloc indicat on van localitzar a l’interior de la casa tres homes regirant les habitacions. Acte seguit, els mossos van escorcollar-los i els van comissar un tornavís i una clau de tub dins d’una bossa que portava un d’ells. A més, a un d’ells se li va trobar un ganivet que duia amagat al cinturó. Per tot això, els agents van detenir-los com a presumptes autor d’un robatori amb força interior de domicili. Els tres detinguts, amb diversos antecedents policials per delictes contra el patrimoni, van passar a disposició judicial al Jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.

Port de Tarragona