La Guàrdia Urbana de Barcelona denuncia penalment un conductor que circulava a 170 per la Ronda de Dalt, limitada a 80 km/h

Imatge del radar de la Ronda de Dalt on es pot veure el turisme infractor.

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha denunciat penalment el conductor d’un automòbil que circulava a 170 quilòmetres per hora en un tram de la Ronda de Dalt limitat a 80. Segons ha informat el cos de seguretat municipal, els fets van tenir lloc cap a dos quarts de quatre de la matinada del dimarts passat. El vehicle va ser captat per un radar fix instal·lat a la via de circumval·lació barcelonina, concretament al quilòmetre 7,472. La Guàrdia Urbana el denuncia per un delicte contra la seguretat del trànsit. El conductor s’exposa a una multa de 500 euros i a perdre sis punts del carnet, sempre i quan no sigui reincident. En aquest segon cas, la multa podria arribar als 1.000 euros i se li podria retirar el carnet durant un any.

Port de Tarragona