Càrregues policials i detinguts en la protesta contra un acte de VOX a Barcelona

Contenidor incendiat al carrer Tarragona de Barcelona durant la protesta / Laura Busquets

Els Mossos d’Esquadra han carregat contra un grup de manifestants que protestava per l’acte de VOX en les rodalies de la Plaça d’Espanya de Barcelona, ​​on s’haurien dut a terme mig centenar de detinguts i algun lesionat. Un grup de manifestants antifeixistes han tirat pedres, ous i pintura contra els Mossos al cordó policial que els separa de la zona on aquest migdia se celebra una concentració de Vox a Barcelona. Els Mossos han desplegat un ampli dispositiu de seguretat a la zona de Plaça Espanya per separar els antifeixistes de la ultradreta i evitar que arribessin a la zona de l’Avinguda Maria Cristina, però alguns manifestants els han tirat pedres, ous i pintura i han organitzat també barricades. També s’han cremat contenidors a l’altura de l’estació de metro ‘Tarragona’. La policia ha aconseguit dispersar els manifestants, però la situació és tensa.Los manifestants criden càntics com ‘Fora els feixistes dels nostres barris’ o ‘Franco ha mort, abonament per a mi hort’.

Port de Tarragona