Mor un home a Mataró en un atropellament a la N-II

ACN Mataró.-Un home ha mort atropellat a la Nacional II a Mataró la matinada d’aquest dissabte. Els fets han tingut lloc al punt quilomètric 650,3 en sentit Girona, quan per causes que encara s’estan investigant un turisme ha atropellat l’home. Com a conseqüència de l’impacte, la víctima ha mort. Per la seva banda, el conductor del turisme ha resultat ferit lleu. La víctima anava indocumentada i s’està identificant el cos. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 5.38 de la matinada i s’han activat tres patrulles, dues dotacions de Bombers i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). La policia ha donat pas alternatiu als vehicles fins a les 8.45, quan s’ha reestablert la circulació. Es tracta de la primera víctima a les carreteres d’aquest cap de setmana.

Port de Tarragona