Tallada durant vint minuts la Ronda de Dalt de Barcelona per l’incendi d’un autobús de TMB

El vehicle feia un trajecte d'enllaç i circulava sense passatgers en sentit Llobregat

ACN Barcelona.-La Ronda de Dalt ha estat tallada durant 20 minuts aquest dissabte a la tarda per l’incendi d’un autobús de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) que circulava sense passatgers en sentit Llobregat. Segons informa TMB, l’incident ha passat a l’altura de Vall d’Hebron al voltant de les 20.20h, quan un usuari de la via ha advertit que sortia fum del compartiment del motor de l’autobús i n’ha alertat el conductor, que ha aplicat l’extintor, però no ha pogut apagar les flames. Finalment, s’ha requerit l’actuació dels Bombers per controlar i apagar el foc. Arran de l’incident, encara queda tallat un carril de la Ronda de Dalt en sentit Llobregat a l’espera que el vehicle sigui retirat de la via.
L’autobús incendiat era articulat i feia un trajecte d’enllaç en direcció a zona Universitària per incorporar-se al servei de la línia 7.

Port de Tarragona