Mor un excursionista de 55 anys en caure quan baixava d’una ermita a Tremp

Un altre excursionista ha resultat ferit al Barranc del Vidalbar, a Ulldemolins.

Imatge del rescat a Ulldemolins. / Bombers

Un excursionista de 55 anys ha mort aquest diumenge en patir un accident a la zona de Llastarri, a Tremp (Pallars Jussà). Els fets han passat al voltant de dos quarts d’una del migdia, quan els Bombers han rebut l’avís que l’home havia caigut quan baixava de l’ermita de Llastarri a Sopeira (Osca). Quan efectius del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) s’han desplaçat amb helicòpter al lloc de l’accident, l’excursionista estava inconscient. Tant companys de l’home accidentat com un equip del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que hi ha acudit amb un helicòpter li han fet maniobres de reanimació, que no han reeixit. L’helicòpter de Bombers ha traslladat fins al lloc efectius de la Unitat d’Intervenció en Muntanya dels Mossos d’Esquadra per fer l’aixecament del cos.

Ferit a Ulldemolins

D’altra banda, el GRAE ha actuat aquesta tarda per rescatar un excursionista de 65 anys, ferit al turmell, en caure a la zona del Barranc de Vidalbar, a Ulldemolins. L’avís s’ha rebut a un quart de dues. Els Bombers de la Generalitat han traslladat al ferit en helicópter fins al pàrquing de les Ermites per ser traslladat en ambulància pels serveis sanitaris del SEM.

Port de Tarragona