Nou soldats resulten ferits en l’accident d’un avió militar durant un simulacre en un aeròdrom de Jaca

Un avió de l’Exèrcit de l’Aire que participava en uns exercicis de simulació en un aeròdrom de Jaca, a Osca, s’ha sortit de la pista i ha provocat que nou soldats patissin ferides de diferent consideració, encara que cap d’ells pateix lesions greus, a excepció del pilot, que ha patit un fort cop al cap. Hores després, sis d’ells van ser donats d’alta. L’accident s’ha registrat a dos quarts d’aquest matí (3 d’abril) a l’aeròdrom de Santa Cilia, on es preparava un simulacre d’evacuació aèria en la qual participaven aeronaus de els tres exèrcits. Pel que sembla, l’aparell, un Airbus (CASA) del model T21 s’ha sortit de la pista i ha caigut per un barranc després de “rebotar” en diverses ocasions sobre la pista.

Port de Tarragona