Ensurt a la plaça de la Font de Tarragona per l’incendi a la cuina d’un restaurant

Foto: Moisés Peñalver

Cinc unitats de Bombers de la Generalitat han acudit d’emergència a un restaurant de la cèntrica plaça de la Font de Tarragona, on s’ubica l’Ajuntament, davant la presència d’una intensa fumera que sorgia de la porta de l’establiment. El succés s’ha produït minuts després de dos quarts de quatre de la tarda quan el restaurant es trobava tancat al públic. L’origen del fum era una fregidora de la cuina que ha cremat. El foc ha estat extingit sense que es produïssin danys personals. Agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona i del Sistema d’Emergències Mèdiques van atendre l’emergència al costat de Bombers. El fet que es produís en un lloc tan cèntric ha provocat certa expectació.

Port de Tarragona