FLASH: En marxa un operatiu policial contra un grup de delinqüents georgians insta·lats al plató de la sèrie «Merlí»

Mossos i Policia Nacional registren un institut abandonat fa anys que va servir com a escenari per la producció televisiva d'èxit

L'Escola Menendez Pidal, al carrer Sinai de Barcelona on es fa la intervenció. / GM

Un operatiu policial està en marxa a Barcelona per desarticular una organització criminal que es dedicava a cometre delictes contra el patrimoni. Els Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional estan actuant conjuntament en aquest dispositiu. Agents estan registrant un institut abandonat al barri de Vall d’Hebron, on es va rodar la sèrie ‘Merlí’. Les actuacions estan sota secret de sumari. El cas el porta el jutjat d’instrucció número 11 de Barcelona.

Port de Tarragona