Una desena de detinguts en l’operatiu contra una xarxa que havia robat a 70 pisos i que va ocupar l’institut on es gravà la sèrie “Merlí”

El cas el porta el jutjat d'instrucció número 11 de Barcelona i està sota secret de sumari

Moment en que es fa una de les detencions per part de Mossos. / Foto: Miquel Codolar

Almenys una desena de persones han estat detingudes en l’operatiu policial de Mossos d’Esquadra i policia espanyola contra una xarxa criminal que es dedicava als delictes contra el patrimoni, i als quals s’atribueixen almenys una setantena de robatoris a pisos a Barcelona i a l’àrea metropolitana, segons ha pogut saber l’ACN. L’operatiu ha durat tot el dia. Els agents han començat el dispositiu a les nou del matí amb més de 200 efectius desplegats i desenes de furgons. Els policies han registrat un institut abandonat al barri de Vall d’Hebron, on es va rodar la sèrie ‘Merlí’. Des de que va acabar el rodatge, l’edifici estava ocupat per desenes de persones, activistes però també famílies georgianes, entre les quals hi hauria els membres del grup criminal.

L’operació, que ha acabat cap a les cinc de la tarda, portava per nom, precisament, ‘Merlí’. El cas el porta el jutjat d’instrucció número 11 de Barcelona i està sota secret de sumari.

 

FLASH: En marxa un operatiu policial contra un grup de delinqüents georgians insta·lats al plató de la sèrie “Merlí”

Port de Tarragona