Mor el conductor d’un cotxe en xocar amb un camió a la B-100 a Sant Guim de Freixenet

ACN Sant Guim de Freixenet .- El conductor d’un cotxe ha mort aquest divendres en xocar amb un camió a la B-100 a Sant Guim de Freixenet (Segarra) quan circulava en sentit nord. L’accident ha tingut lloc al quilòmetre 3 de la carretera. La víctima mortal és un veí de Sant Guim de Freixenet de 31 anys. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, el conductor del cotxe ha envaït el sentit contrari i ha xocat contra el camió. El conductor del camió ha resultat il·lès i ha donat negatiu en la prova d’alcoholèmia.

Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 13.38 hores i han activat cinc patrulles. També s’hi han desplaçat cinc dotacions de Bombers i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). La B-100 està tallada en els dos sentits de la marxa. Amb aquesta víctima ja són 37 les persones que han mort en accidents de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya aquest any.

Port de Tarragona