FLASH: Espectacular incendi després d’una explosió en un edifici de París, sense que s’informi de víctimes encara

Més de 70 bombers lluiten contra un incendi que s’ha iniciat en un edifici de la 19º Arrondissement de París a les nou d’aquest vespre, on s’ha registrat una violenta explosió. Els efectius dels cossos d’emergència encara no han donat cap balanç de víctimes, tot i que encara és aviat per determinar si hi ha danys personals. En aparença, la forta explosió -captada per múltiples tuiters amb els seus mòbils- fan preveure que pugui existir atrapats en l’edifici que podrien haver resultat amb ferides o quemaduras.Los bombers han comprovat que l’edifici no es troba connectat a la xarxa de gas, per la qual cosa hi ha poques possibilitats que l’explosió provingui d’una acumulació de combustible. S’aprecien, de moment, sis plantes de l’edifici calcinades, sense que encara s’hagi controlat.

AMPLIAREM

Port de Tarragona