La Guàrdia Civil deté un jove d’Ulldecona després de la desaparició de la seva parella

En aquesta casa del número 2 de la carretera de la Sénia s'ha fet la detenció. / G.M.

La Guàrdia Civil ha detingut un jove de 22 anys, veí d’Ulldecona i d’origen moldau, per la seva presumpta relació amb la desaparició de la seva parella, una noia de 20 anys, amb la qual -segons alguns testimonis- va mantenir una forta discussió en una discoteca de Vinaròs. Segons algunes fonts, a més d’aquest detingut s’està procedint a l’arrest d’altres persones, presumptament relacionades amb el cas, que es troba sota secret de sumari. El arrest es va dur a terme ahir, divendres 5 d’abril, en un habitatge de la carretera de la Sénia, on els agents de la Benemèrita van realitzar un registre. L’origen de la investigació es troba en la desaparició de la jove, també de Moldàvia. Pel que sembla, detingut i desapareguda compartien un pis a Vinaròs, on haurien discutit fa unes setmanes. Segons les mateixes fonts, van ser les amigues de la víctima les que van alertar del cas a través de les xarxes a finals del mes de febrer.

Port de Tarragona