Mor un motorista de 27 anys en una sortida de via a la BP-1101 al Bruc

Tot apunta que la causa és la velocitat inadequada

L'accident s'ha produït a la carretera BP-1101

Un motorista de 27 anys ha mort aquest diumenge en una sortida de via a la BP-1101 al Bruc (Anoia), segons ha informat el Servei Català del Trànsit. El motorista ha sortit de la via sol i s’estan investigant les causes, tot i que tot apunta que la causa ha estat una velocitat inadequada. La víctima és un veí de Barcelona, A.R.T., de 27 anys. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís ha estat les 12.37 hores i la sortida de via ha estat al punt quilomètric 6,4 de la carretera. Arran de l’accident, s’han activat quatre patrulles dels Mossos, una dotació dels Bombers i efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Amb aquesta, són 38 les víctimes mortals en accidents de trànsit aquest 2019 a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Port de Tarragona