Troben morta la veïna del barri de Vallcarca de Barcelona de 58 anys desapareguda des del 26 de març

Es tracta d'una mort sense indicis de criminalitat, segons han informat els Mossos d'Esquadra

La veïna del barri barceloní de Vallcarca desapareguda des del 26 de març va ser trobada morta el dissabte 6 d’abril, segons han indicat els Mossos d’Esquadra. Es tracta d’una dona de 58 anys que treballava als serveis socials de Mataró, segons ha pogut saber l’ACN. Els familiars de la dona, que segons els Mossos ha estat trobada morta sense indicis de criminalitat, van denunciar la desaparició el dijous 28 de març. A més d’encetar una investigació, els Mossos van difondre a través de les xarxes socials la fotografia de la desapareguda, demanant la col·laboració ciutadana.

Segons publica avui el setmanari Tot Sant Cugat, el cos de la dona s’hauria trobat al Parc de Collserola el passat dissabte, dia en que va ser traslladat a la Ciutat de la Justícia, on se li realitza l’autòpsia per saber les causes de la mort.

 

Mossos demanen ajuda per trobar a una dona desapareguda fa sis dies al barri de Vallcarca de Barcelona

 

Port de Tarragona