Cau part de la façana de la seu del PP del carrer Gènova de Madrid durant la retirada d’una gran bandera espanyola

El despreniment no ha provocat danys a cap vianant

La retirada d'aquesta gran bandera que cobria la façana ha estat el motiu del despreniment. / Foto: Moisés Peñalver

ACN Madrid.-Part del revestiment de la façana de la seu del PP al carrer Gènova de Madrid ha caigut aquest dimecres a la tarda quan dos operaris treien la lona amb la bandera espanyola per col·locar-hi una pancarta electoral del 28-A. Fonts del partit han confirmat a l’ACN el despreniment i han assegurat que no ha provocat danys a cap vianant tot i que ha motivat la intervenció de les forces policials. Els preparatius per al canvi d’imatge de la façana de la seu del PP es produeixen el dia abans que doni el tret de sortida la campanya electoral de les eleccions espanyoles que començarà dijous al vespre amb la penjada de cartells. El líder del PP, Pablo Casado, es presenta amb el lema ‘Valor segur’.

Port de Tarragona