9 policies ferits i 7 patrulles danyats en la persecució d’un individu que va intentar encastar-se contra una caserna de la Guàrdia Civil a Màlaga

SUR

Un conductor de 31 anys va ser detingut ahir, dijous, després d’una espectacular persecució que va deixar nou policies ferits i set cotxes patrulles danyats a Màlaga, informen els mitjans locals. En la persecució, que va transcórrer entre Benalmádena i Fuengirola, es van arribar a realitzar trets a l’aire intimidatoris. L’actuació policial, una de les més perilloses que es recorden, es va iniciar després que el conductor detingut, de nacionalitat espanyola, intentés envestir amb el vehicle una caserna de la Guàrdia Civil.

Tot i els trets, el subjecte no va cessar en la seva fugida, que va acabar en una emboscada que li van preparar les forces de seguretat. Després de l’arrest va ser identificat com la mateixa persona que va encastar un cotxe contra la Comissaria Provincial del Cos Nacional de Policia a Màlaga el passat mes de gener.

L’individu, interceptat finalment, es va saltar semàfors en vermell i va circular en sentit contrari en alguns trams a bord d’un Renault Megane de color vermell i va ser la Policia Local de Benalmádena qui va començar a perseguir-lo. A ells es va unir minuts després la Policia Nacional. El vehicle del detingut va arribar a circular per la vorera, envestir un fanal, carregar contra cotxes patrulles i era impossible detenir-lo, ni disparant a les rodes. Va continuar la fugida a peu i va intentar agafar-se a la part posterior d’un taxi, el conductor del -al adonar-se del que ocurría- va frenar sobtadament per evitar que pugés al cotxe. Finalment, després de xocar un patrulla contra el taxi, es va aconseguir reduir l’individu, que va oferir una forta resistència.

Port de Tarragona