Un mort i un ferit crític en xocar dues motos a la BP-1101 al Bruc

Arxiu / Archivo

J.H.R., un motociclista de 35 anys i veí de Martorell, ha mort, i una altre conductor d’una motocicleta ha resultat ferida crítica aquest dissabte al matí en un xoc frontal entre dues motos a la BP-1101 al Bruc (Anoia). Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), l’accident ha passat cap a les 11 del matí al punt quilomètric 2 d’aquesta carretera, on per causes que s’estan investigant s’ha produït un xoc entre les dues motocicletes. A causa de l’impacte un dels conductors ha mort i l’altre ha resultat ferit crític i ha estat traslladat en un helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’Hospital de Bellvitge. Arran de la incidència s’han activat tres patrulles dels Mossos, una dotació dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i un helicòpter del SEM.Amb aquesta víctima, són 39 les persones que han mort en accidents de trànsit des de gener a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Port de Tarragona