Mor un veí de Valls que va quedar ferit ahir en un accident a Altafulla

El veí de Valls M.B.V., de 86 anys, ha mort avui dilluns a l’hospital Juan XXIII, on va ser ingressar ahir en estat greu després de patir un accident de trànsit. El sinistre es va produir a la N-340, al terme d’Altafulla, a les 16:20 hores, quan una furgoneta i un turisme van colisionar. Com a conseqüència del xoc, els efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) el van traslladar a l’hospital. Dues persones més van resultar ferides lleus i les van traslladar a l’hospital de Santa Tecla. Arran de la incidència, es van activar sis patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions de Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del SEM.

L’accident va provocar retencions en tots dos sentits de la marxa. Aquesta és la 40a víctima mortal a les carreteres catalanes d’aquest 2019.

Port de Tarragona