Optimisme en el Govern francès sobre l’evolució de l’incendi de Notre Dame

ACN/Reuters

El Govern francès s’ha mostrat optimista respecte a la salvació de l’estructura de la catedral de Notre Dame, que “podria haver-se salvat”, segons Laurent Nunez, secretari d’Estat d’Interior. L’alt càrrec del Govern francès afirma que l’evolució en les pròximes quatre hores serà crucial i que el refredament de l’estructura en els últims minuts fan pensar que el foc baixarà d’intensitat. “Necessitarem diverses hores perquè l’estructura es refredi i s’eviti l’ensorrament, però podem dir que l’estructura s’ha salvat”, ha assenyalat Gallet, que va explicar que dues terceres parts de la teulada s’han vist danyades per les llamas.Por altra banda, es confirma que hi ha un bomber ferit de gravetat durant l’extinció de l’incendi, que es preveu que destrueixi alguna de les obres d’art que hi ha a la catedral.

Port de Tarragona