Incògnites sobre el propietari del restaurant del carrer Aribau trobat sense vida al bany del local

Archivo

Els veïns van sentir cops i crits de matinada en un local, el restaurant Floripa, que tanca els dilluns habitualment. Un veí s’ha estranyat de veure la persiana a mig tancar i ha entrat a preguntar per aquesta estranya circumstància. Al bany es trobava el cos sense vida d’un dels dos propietaris. Malgrat presentar algun cop i esgarrapada, la seva mort no s’ha de -inicialment- a aquestes lesions i l’autòpsia determinarà, probablement avui, la causa de la mort.

Els Mossos d’Esquadra han iniciat la investigació d’un cas que, sense conèixer les interioritats, aparenta un homicidi. No obstant això, no ha estat així com s’ha tractat inicialment pels investigadors que, a més de la mort, també hauran d’aclarir un presumpte robatori de la caixa registradora i un terminal mòbil. No es descarta que algun delinqüent hagués aprofitat que al local no hi havia ningú en aquell moment per sostreure la caixa. Les circumstàncies d’aquest estrany succés s’aniran aclarint durant el dia d’avui, en conèixer-la autòpsia i quan la policia catalana supervisi les càmeres de seguretat de la zona, el relat dels veïns i les restes que poden haver quedat a la barra del local , com podrien ser empremtes dactilars i restes biològiques. No es descarta, d’altra banda, que pugui tractar-se d’un robatori que pretengués simular una mort. La possibilitat que la mort s’hagi produït quan al local només es trobés la víctima també es baralla.

Els Mossos investiguen la mort d’un home en un restaurant de l’Eixample de Barcelona

Port de Tarragona