Mor un home atropellat a la C-55 a Olesa de Montserrat

ACN Olesa de Montserrat .- Un home de 71 anys va morir dimarts atropellat per un turisme a la C-55 a Olesa de Montserrat, al quilòmetre 3. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 15.55 hores, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Un helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) el va traslladar a l’Hospital de Bellvitge, on finalment ha mort. La víctima és J.R.F., veí d’Olesa. Arran de la incidència es van activar tres patrulles dels Mossos, dues ambulàncies i l’helicòpter. La carretera es va tallar en els dos sentits de la marxa perquè els serveis d’emergències poguessin treballar. Amb aquesta ja són 42 les persones que han mort en accidents de trànsit a la xarxa viària interurbana aquest any.

Port de Tarragona