Mossos i Guàrdia Urbana detenen el presumpte autor de la violenta agressió sexual a la zona de Colom, a Barcelona

Mossos, en col·laboració amb la Guàrdia Urbana de Barcelona, han detingut aquest migdia a  Ciutat Vella, a Barcelona, un home de 32 anys i nacionalitat marroquina, com a presumpte autor de la violació d’una dona de 37 anys,  a la zona del Museu Marítim de Barcelona. Pels volts de les 05:00h de la matinada del dijous a divendres 19 d’abril de 2019, es va produir una agressió violenta a una dona en la via pública, a la zona de Drassanes del districte de Ciutat Vella (Barcelona).

La dona, que va ser trobada pels serveis de neteja de la ciutat, va ser atesa i traslladada a l’Hospital per a ser assistida mèdicament. La DIC de la Regió Policial de Barcelona es va fer càrrec de la investigació i va realitzar les diligències oportunes per tal de poder identificar l’autor de l’agressió. Com a resultat d’una bona coordinació amb la Guàrdia Urbana de Barcelona, aquest matí, dos agents de la GUB del districte de Ciutat Vella han localitzat una persona que podia ser un possible candidat.

Els agents de la DIC, que estan investigant aquest cas, han fet les diligències oportunes per tal d’identificar i comprovar possibles indicis que relacionin aquest candidat amb l’agressió d’ahir. Un cop s’han pogut comprovar que les gestions han estat positives, s’ha procedit a la seva detenció. La investigació continua oberta.

Port de Tarragona