Ferida greu una dona a Vilanova i la Geltrú després de caure-li al damunt peces de ferro d’un edifici en obres

Els serveis mèdics l'han traslladat a l'Hospital Bellvitge per ser operada d'urgència

Foto: Eix Diari

ACN Barcelona.-Una dona ha resultat ferida greu en ser colpejada per unes peces de ferro que li han caigut al damunt aquest dijous a Vilanova i la Geltrú. Els fets van passar a les sis de la tarda mentre la dona, de nacionalitat alemanya, passejava per la rambla Principal de la capital del Garraf. Segons ha informat l’Ajuntament de la localitat, les peces de ferro procedien d’un edifici en obres i es van precipitar a causa del fort vent. La dona va ser atesa d’un tall al cap i d’un fort cop al cap a l’Hospital de Sant Camil de Vilanova en primera instància però va haver de ser traslladada a l’Hospital de Bellvitge per sotmetre’s en una operació d’urgència i continua en estat greu.

Port de Tarragona