Una menor d’edat perd la vida en un accident en una pista d’Avinyó, que també deixa un ferit crític i tres més de diversa consideració

Estat en el que ha quedat la víctima mortal. / Gemma Aleman

Un accident en una pista forestal a Avinyó (Bages) ha deixat un mort, un ferit crític i tres més de diversa consideració, segons ha informat aquest divendres el Servei Català de Trànsit. Per causes que es desconeixen, un vehicle amb cinc joves, quatre nois i una noia menor d’edat, ha bolcat en una carretera forestal als afores de la localitat. La noia ha perdut la vida a lloc dels fets. Els serveis d’emergències han rebut l’avís a les 19h00 d’aquest divendres. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha desplaçat quatre unitats de suport avançat i dues de bàsiques per ocupar-se de les víctimes. El conductor ha resultat ferit de gravetat i ha sigut traslladat a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell. Dos dels afectats menys greus estan sent atesos al centre hospitalari Althaia de Manresa.

Port de Tarragona