Investiguen a Pamplona una nova «manada», amb tres detinguts i un quart identificat per una presumpta agressió sexual

Policía Foral / Archivo / Arxiu

Tres persones han estat detingudes a Pamplona i una quarta està sent investigada per la seva presumpta relació amb una agressió sexual ocorreguda a la capital navarresa. La violació s’hauria produït diumenge passat en un pis ocupat i, almenys quatre persones, van penetrar a la jove, que podria haver estat prèviament drogada. No obstant això, l’efecte habitual de l’burundanga -el oblit- que va poder haver-se convertit en la beguda de la noia, no es va donar en aquest cas, ja que la víctima va poder declarar els detalls davant la Policia Foral, que va detenir els sospitosos a continuación.La jove va declarar que va ser obligada a mantenir relacions sexuals després que li haguessin abocat una substància en la beguda. Pel que sembla, víctima i agressors no es coneixien, i tampoc havia visitat el pis ocupat, que seria de titularitat municipal, publiquen els mitjans locals.

Port de Tarragona