Roben una ambulància a Llagostera i apareix parcialment cremada en una urbanització de Caldes de Malavella

Els Mossos investiguen els fets que han passat aquest dissabte al matí

ACN/El Poll TV

ACN Llagostera.-Els Mossos d’Esquadra investiguen el robatori d’una ambulància aquest dissabte al matí a Llagostera (Gironès), i que ha aparegut parcialment cremada una estona més tard a la urbanització Mas Casadevall de Caldes de Malavella (Selva). Segons informa El Poll TV, els responsables s’han emportat el vehicle que estava estacionat a la Plaça Catalunya de Llagostera. Aleshores, el conductor ha informat ràpidament a la policia que ha muntat un dispositiu per trobar-la. Una estona més tard, ha estat un repartidor de bombones de butà el qui ha advertit els agents que estava cremant. Els investigadors sospiten que ho han fet per esborrar les empremtes.

Port de Tarragona